© BELGA

Jelle Bataille op een zucht van Antwerp

Jelle Bataille (22) heeft zijn gedroomde transfer zo goed als beet. De rechtsachter van KV Oostende staat op een zucht van Antwerp, dat hem al heel lang volgde en nu eindelijk zijn kans schoon zag.

In de wintermercato lukte het de Great Old nog niet om hem los te weken bij KVO, maar de kustclub besefte dat het nu het moment was om hem te verkopen, met nog maar één jaar contract. Ze hoopte op 2,5 miljoen euro, afwachten waarop afgeklokt wordt. Verlengen was ook een optie, maar dan had er een beter voorstel moeten komen. Als alle details afgehandeld zijn tussen de clubs, maakt Bataille dus de overstap en wordt hij de eerste zomeraanwinst op de Bosuil.

Brian Priske zal blij zijn, want hij gaf uiteraard ook zijn zegen voor de dynamische (vleugel)back en Belgische jeugdinternational, die in Oostende 92 matchen speelde en daarin goed was voor vier goals en acht assists. Bataille moet voorlopig de concurrentie aangaan met Buta, maar uiteraard is de kans groot dat die – met eveneens nog maar één jaar contract – andere oorden opzoekt.(dvd, jve)

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws