© PDR

Motorrijder gewond na botsing op Linkeroever

Linkeroever -

Op het Frederik Van Eedenplein, ter hoogte van het kruispunt met de Blancefloerlaan op Linkeroever is het woensdagnamiddag tot een botsing tussen een motor en een auto gekomen. De 58-jarige motorrijder belandde op de voorruit van de auto, hij raakte daarbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 15 uur. “Er kwam een medisch team en een ziekenwagen ter plaatse voor de eerste zorgen”, zegt de Antwerpse politie. “De 58-jarige motorrijder is onder begeleiding van een medisch urgentieteam naar het ziekenhuis gebracht, maar liep geen zware verwondingen op. De 31-jarige bestuurder van de wagen was erg aangedaan door het ongeval en kreeg ook medische zorgen toegediend, maar moest niet naar het ziekenhuis.”

Volgens de eerste vaststellingen reed de bestuurder van de wagen over de Blancefloerlaan in de richting van de Schelde en wou die het Frederik Van Eedenplein oprijden. Op dat ogenblik kwam de motorrijder aanrijden vanuit de tegenovergestelde richting. Op het kruispunt kwam het tot een aanrijding. “De autobestuurder verklaarde dat hij de motorrijder niet had opgemerkt”, aldus de politie. Zowel de motor als de wagen waren niet meer rijvaardig en moesten getakeld worden.

jtp,sare

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio