Dimitri Leue .

Dimitri Leue .© Victoriano Moreno

Dimitri Leue en Stoomboot trekken ‘Zomer in Kontich’ mee op gang

Kontich -

Nog niet alles is mogelijk, maar om toch een leuke zomer te kunnen beleven, heeft de vrijetijdsdienst van Kontich een alternatief programma uitgewerkt. Het merendeel wordt georganiseerd in openlucht.

Onder het motto ‘Zomer in Kontich’ gaat het om een reeks kleinere culturele, sportieve en ontspannende activiteiten en evenementen. Op het lijstje prijken onder meer een vertelling van Dimitri Leue, concerten van Senne Guns en Stoomboot, orgelconcerten en openluchtcinema.

Reservatie verplicht

“We hebben met z’n allen lang uitgekeken naar de zomer”, zegt schepen van Feestelijkheden Luc Abrams (Open Vld). “Ik ben dan ook heel blij dat we met een alternatief zomerprogramma kunnen uitpakken. Alle activiteiten verlopen volgens de geldende Covid-19 maatregelen. Er wordt daarom steeds gewerkt met inschrijvingen en reservaties. In het geval van regenweer zullen sommige activiteiten worden geannuleerd of worden verplaatst naar een andere datum.”

Uit-label

Om de burger een goed overzicht te geven van alles wat er te doen is, wordt voortaan ook alles gebundeld onder het label ‘Uit in Kontich’. Wie de vrijetijdsactiviteiten graag op de voet volgt, kan vanaf nu terecht op de Facebookpagina ‘UiT in Kontich’

(bar)

www.kontich.be/zomer-in-kontich.