© Thomas More

Thomas More organiseert voor het eerst in bijna twee jaar een fysieke opencampusdag

Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Lier -

Voor het eerst in bijna twee jaar organiseert de Thomas More hogeschool opnieuw een fysieke opencampusdag. Op zaterdag 26 juni zullen potentieel toekomstige studenten kennis kunnen maken met de school, de opleidingen en de sfeer op de campus.

De laatste fysieke opencampusdag die de Thomas More hogeschool organiseerde dateert al van september 2019, bijna twee jaar geleden. “We zijn blij dat we de studiekiezers opnieuw een echte infodag op onze campussen kunnen aanbieden”, zegt Veerle Heyvaert van Thomas More. “Want in maart 2020 werd de opencampusdag in allerijl geschrapt door de coronacrisis. Sindsdien vonden alle infomomenten online plaats.”  

“Veel mensen kijken uit naar een fysiek infomoment”, zegt Heyvaert. “Dat merken we aan het grote aantal studenten dat zich al inschreef. Door fysiek aanwezig te zijn, kan je optimaal kennis maken met de school, de opleidingen, de studenten en de docenten. En je kan de sfeer op de campus opsnuiven. Dat is voor veel jongeren erg belangrijk. Een infodag op de campus voelt dan ook altijd een beetje als thuiskomen.”

Inschrijven verplicht

De opencampusdag vindt plaats op zaterdag 26 juni op alle campussen, waaronder die in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Lier. “Het aantal bezoekers is beperkt”, klinkt het. “We vragen daarom om in te schrijven per opleiding. Iedere student mag één persoon meebrengen. De bekende veiligheidsmaatregelen zoals het dragen van een mondmasker en het afstand houden blijven van kracht.” (svds)Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio