BNI De Linde is op zoek naar andere gedreven ondernemers uit Zoersel. De vereniging telt nu 26 leden. 

BNI De Linde is op zoek naar andere gedreven ondernemers uit Zoersel. De vereniging telt nu 26 leden. ©  rr

Ondernemers BNI De Linde zoeken collega’s om te netwerken

Zoersel -

De leden van BNI De Linde, een lokale netwerkgroep van Zoerselse ondernemers, zoeken nog gedreven collega-ondernemers om hun werking een boost te geven.

Kristin Matthyssen

BNI De Linde telt momenteel zo’n 26 leden en zoekt nog nieuwe mensen. Deze bescheiden vereniging van ondernemers realiseerde in het voorbije coronajaar een omzet van 2,2 miljoen euro. En dat dankzij netwerken en aanbevelingen geven aan elkaar.

De leden – allemaal ondernemers en zaakvoerders van kleine en grotere ondernemingen – helpen elkaar aan ‘business’. Ze doen dit vanuit de optiek en kernwaarde van BNI: ‘Geven Loont.’

“Door elkaar werk te bezorgen, zorgen ze ervoor dat hun ondernemingen groeien”, zegt schepen Olivier Rul (Open Vld), die het initiatief steunt. “Dat doen ze niet alleen door elkaar rechtstreeks aan opdrachten te helpen, maar vooral door hun achterliggend netwerk voor elkaar open te stellen.”

De Zoerselse BNI De Linde telt onder meer een boekhouder, een verzekeringsagent, een webbouwer en een makelaar. Ze kijken nog uit naar nieuwe leden in beroepscategorieën die momenteel nog niet ingenomen zijn, zoals onder meer een architect, bloemist, loodgieter, wijnhandelaar, aannemer of chocolatier enzovoort.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio