Directeur Tom Sas kreeg de computers uit handen van Else Boriau en Katrien Raats. 

Directeur Tom Sas kreeg de computers uit handen van Else Boriau en Katrien Raats. © Guy Delforge

PM Group schenkt computers aan OLVP Bornem

Bornem -

Else Boriau en Katrien Raats van PM Group overhandigden directeur Tom Sas van de secundaire school OLVP een partij IT-materiaal. De school en het bedrijf willen nog meer samenwerken.

“Het afgelopen jaar is voor veel mensen een grote uitdaging geweest”, zegt Sas. “Niet alleen waren we sociaal gebonden, maar ook ons aanpassen aan de nieuwe manier van online leren was niet altijd even evident. Niet iedereen had in dezelfde mate toegang tot materiaal en internet, zaken die het voorbije jaar onmisbaar waren. Ook in de toekomst zal kwalitatief digitaal onderwijs hoe langer hoe meer een plek krijgen. Digitale leermiddelen zoals IT-apparatuur en gepaste onderwijssoftware zullen ons onderwijs effectiever maken, leerprocessen versterken en leerlingen helpen diepgaander te leren.”

“We zijn dan ook blij dat de Bornemse afdeling van het internationale PM Group, een engineering bureau met expertise in farma-, medtech-, voeding- en datacenterbedrijven, een steentje wil bijdragen en IT-materiaal schenkt aan onze school.”

Kantoorbezoeken

OLVP Bornem werd volgens het bedrijf geselecteerd op basis van de onderwijsnormen en de beschikbare richtingen die ze aanbieden – zoals STEM – die nauw aansluiten bij de core business van PM Group. Ook de nabijheid van het PM Group-kantoor in Bornem laat toe om een duurzame relatie op te bouwen om kantoorbezoeken te plannen, en lunchsessies op school te houden om de ingenieursstudies en jobs te promoten.  gdb

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio