©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Will Still wordt na Beerschot T2 van Reims

Will Still (28) heeft de knoop doorgehakt. Nadat hij bij Beerschot vervangen werd door Peter Maes, wordt hij weldra voorgesteld als T2 van de Franse eersteklasser Stade Reims.

LEES OOK: Will Still en Beerschot gaan in onderling overleg uit elkaar

Bij Reims krijgt Still ook enkele Belgische spelers onder zijn hoede. Wout Faes, Thomas Foket en Thibault De Smet liggen er alle drie onder contract. Afgelopen seizoen eindigde de club veertiende in Ligue 1.

Assistent

Still begon in 2018 als assistent onder Stijn Vreven en later onder Hernán Losada bij Beerschot. In januari kwam de jonge coach voor het eerst zelf aan het roer toen Losada naar de VS vertrok. Hij deed het seizoen uit, maar in onderling overleg werd toch besloten om uit elkaar te gaan. Met Peter Maes heeft Beerschot al een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen aangesteld.

Vorige week sprak Still tegenover onze krant al uit dat hij het wel zag zitten om opnieuw assistent te worden. “Wat de toekomst brengt, weet ik niet. Ik ga nu alle opties rustig bekijken. Ik sta voor veel open. Ook een terugkeer naar de rol van assistent, ja. We zullen wel zien.” T2 bij Reims dus.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws