Meteen vol huis in 360 Beach voor de eerste Rode Duivels-match. Donderdag opnieuw? 

Meteen vol huis in 360 Beach voor de eerste Rode Duivels-match. Donderdag opnieuw? © jaa

Meteen 400 supporters in 360 Beach

Schilde -

360 Beach heeft er een geslaagd openingsweekend opzitten. De vierhonderd zitjes voor het grote scherm om de Rode Duivels aan te moedigen waren meteen volzet en zelfs de politie applaudisseerde mee voor de puike organisatie. De eerste reservaties voor de match van donderdag lopen intussen binnen.

Met liefst vier combi’s was de politie Voorkempen zaterdagavond paraat om toezicht te houden op de uittocht van de bezoekers van de nieuwe 360 Beach zomerbar aan Schilmart. “We hadden daar zelf om gevraagd”, zegt medeorganisator Harald Heselmans. “Om precies negen minuten na half twaalf was het terrein volledig leeg en afgesloten. We hebben zelfs complimenten gekregen van de agenten.”

360 Beach, met een gigantisch zandstrand achter Carrefour, maakt de ambities waar en niet alleen als dé pleisterplaats om de Rode Duivels te volgen. De glijbanen en urban fitness Strong Box, om maar twee attracties te noemen, zien er indrukwekkend uit.

“We blijven de hele zomer open vanaf 12 uur tot het voorlopig nog verplichte sluitingsuur van 23.30u. Voor de tweede match van de Rode Duivels op donderdag (18u) kan je alleen online reserveren. Gezien de opkomst voor de eerste match lijkt dat wel raadzaam. Er zijn twee formules”, licht Heselmans toe.

“De gewone toegang met een reservatiekost van 25 euro per persoon waarbij je dat bedrag wel volledig kan omzetten in drankjes. Of onze dinerformule van 200 euro voor vier voor een driegangenmenu, een welkomstdrank en halve fels wijn per persoon. Ook hier wordt de reservatiekost van 25 euro per persoon verrekend. De toegang tot het terrein, ook voor wie niet vooraf reserveert, is gratis en dus geen 7 euro, zoals de laatste dagen onterecht beweerd wordt. Reserveren kan alleen via www.360beach.be.”

Jan AumanMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio