Yes! Lukaku scoort zijn tweede van de avond. 

Yes! Lukaku scoort zijn tweede van de avond. ©  kristin matthyssen

Zomerbar Bar Daf in Malle ziet Lukaku scoren

Malle -

In zomerbar Bar Daf onder de wieken van de windmolen van Westmalle trok het groot EK-scherm zaterdagavond zo’n 230 supporters. Je kon er in bubbels van vier zelf gezellig onderuitgezakt in een strandstoel met een metertje bier binnen handbereik de Rode Duivels als aperitiefhapje de Russen zien oppeuzelen.

’t Molenhuys en de naastgelegen zomerbar Bar Daf gingen pas deze maand open. Net op tijd om het EK mee te pikken. Er hoefde op voorhand niet gereserveerd te worden. De Aspi-chirojongens van Sint-Antonius kwamen naar Westmalle om te supporteren. “Bij ons in het dorp staat ook een groot scherm, maar daar was alles al volzet en zat je met vaste prijzen voor bubbeltafels. Dit is een iets vrijer concept met een jong publiek”, klonk het.

Supporteren bij Bar Daf in Westmalle. 

Supporteren bij Bar Daf in Westmalle. ©  kristin matthyssen

Het EK in Westmalle in Bar Daf. 

Het EK in Westmalle in Bar Daf. ©  kristin matthyssen

Het EK in Bar Daf. 

Het EK in Bar Daf. ©  kristin matthyssen

Het EK in Bar Daf. 

Het EK in Bar Daf. ©  kristin matthyssen

Het EK in Bar Daf. 

Het EK in Bar Daf. ©  kristin matthyssen

Van cocktails over mocktails tot een meter bier, liggend in een strandstoel of fiks aan een (picknick)tafel: iedereen kon kiezen hoe hij de openingsmatch van de Belgen beleefde. Bij elke meter bier die je gezelschap drinkt maak je als supporter bovendien kans om een plooifiets te winnen.  kmaMeer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio