© Kristof Van Rompaey

Tweehonderd fans zien Duivels winnen in stadion K.SK. Heist: “We bekijken of scherm dichterbij kan”

Heist-op-den-Berg -

Zo‘n tweehonderd voetbalfans zagen de Rode Duivels zaterdagavond zegevieren in de thuistribune van K.SK. Heist. De club zond de wedstrijd tegen de Russen uit op haar scorebord van ongeveer negen op vijf meter groot. “We gaan proberen om het scherm nog dichterbij de tribune te krijgen”, laat woordvoerder Roel Grant weten.

Kristof Van Rompaey

De Herentalse Wendy Gijsemans kwam samen met haar gezin naar Heist-op-den-Berg om de Belgen te zien winnen vanop de tribune van K.SK. Heist. Haar zoon Axl Van Brandt voetbalt bij Lierse Kempenzonen. Papa Tommy is trainer bij Grobbendonk en Lierse Kempenzonen. “Het is een en al voetbal bij ons”, vertelt Wendy met een glimlach.

Na het eerste doelpunt van Romelu Lukaku, de favoriete speler van Axl, hadden de drie meteen een goed gevoel bij de match. “Het scherm had misschien iets groter gemogen of iets dichterbij mogen staan”, zegt Wendy. “Maar de sfeer is uiteindelijk het belangrijkste. Het is ook makkelijk dat je al zittend wordt bediend. Zo mis je niks. We hebben nog niks vastgelegd, maar de kans zit er wel in dat we hier nog een match komen kijken.”

Woordvoerder van K.SK. Heist Roel Grant laat weten dat er nog plaatsen zijn voor de komende wedstrijden van de Belgen. Intussen bekijkt de club of het scherm inderdaad wat dichterbij kan worden gezet.Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio