©  Kris Van Exel

Marc Van Ranst heeft het helemaal gehad met Nederlandse “oplichter” na tweet over Eriksen

De Nederlandse coronascepticus Willem Engel is meteen beginnen tweeten over de coronavaccins na de malaise van de Deense voetballer Eriksen zaterdagavond. En dat zint Marc Van Ranst absoluut niet. De viroloog rapporteerde en blokkeerde het account van Engel. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter”, klinkt het.

“Er valt net een Deens dood neer op het EK hopelijk kunnen ze hem nog reanimeren. Het experiment is schandalig mislukt. Soms is gelijk krijgen het ergste dat je kan overkomen. Er moet direct gestopt worden met injecties”, schreef Willem Engel zaterdagavond op Twitter nadat Christian Eriksen op het veld gereanimeerd moest worden nog voor het einde van de eerste helft van de match tegen Finland.

Een Tweet die voor Marc Van Ranst, die al eerder in de clinch lag met Engel, net een brug te ver gaat. “Ik ben helemaal klaar met deze oplichter, en ik kan enkel maar suggereren dat iedere Nederlander deze kerel voorgoed vergeet. Finita la commedia”, schrijft de viroloog als reactie op de tweet. Van Ranst heeft het account van Engel dan ook gerapporteerd en geblokkeerd.

Eerder lag ook een aangifte van smaad op tafel. Engel vond namelijk dat Van Ranst hem in de media vergeleek met een terrorist en virusontkenner.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (lto)

Vastgoed

Jobs in de regio