©  Politie Mechelen-Willebroek

Fietsteam betrapt twintiger die zak met cannabis dropt achter flatgebouw

Mechelen -

Een fietsteam van de lokale politie heeft een jongeman ingerekend die aan een appartementsgebouw in Mechelen, een zak achterliet met cannabis. Hij is overgedragen aan het parket.

Donderdag omstreeks 17.40u merkte een fietspatrouille van de politie aan de Vennekant een jongeman op die aan de achterzijde van een flatgebouw een zak dropte en met zijn fiets aan de hand verder wandelde.  

“Aan onze collega’s vertelde de verdachte een onsamenhangend verhaal voor het achterlaten van de zak. Toen onze medewerkers de draagtas controleerden, troffen ze enkele verpakkingen met cannabis aan. De verdachte sloeg op de vlucht. Ons fietsteam kreeg de verdachte in de Wijngaardstraat te pakken”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande.

De 24-jarige Mechelaar werd voor verder onderzoek naar het politiecommissariaat overgebracht. De verdachte was ook nog in het bezit van een som geld en twee gsm’s. Het onderzoek zal moeten uitwijzen wat hij met de drugs van plan was. In afwachting daarvan werd hij overgedragen aan het parket. (ldn)

MEER OVER Misdaad Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio