Jacques werd uitgeschakeld, maar zijn daden zullen ook na de zomer nog gevolgen hebben in Thuis. 

Jacques werd uitgeschakeld, maar zijn daden zullen ook na de zomer nog gevolgen hebben in Thuis. ©  vrt

Seizoensfinale ‘Thuis’ eindigt met spannende cliffhanger

Zoals dat nu eenmaal gaat in seizoensfinales van de Eén-soap Thuis, kreeg de kijker vrijdagavond niet alleen antwoorden op vele vragen, hij werd ook met een cliffhanger de zomer in gestuurd. Die heeft alles te maken met de dolgedraaide Jacques die maar net door politieman Tim kon worden doodgeschoten voor hij nog meer slachtoffers maakte.

Einde hoofdstuk Jacques dus? Niet helemaal, want voor hij werd uitgeschakeld, slaagde hij er blijkbaar in Rosa te ontvoeren. Hoe dat gebeurde en waar ze zich bevindt, daarop moet de kijker tot na de zomervakantie wachten.

Beter nieuws voor Thilly die zich heldhaftig gedroeg in de zoektocht naar haar zus Judith. Ze vindt Judith niet alleen, ze vangt ook een kogel op uit het pistool van Jacques die bestemd was voor Waldek. Gelukkig wordt Thilly alleen geraakt in de arm.

Het mooiste moment in de seizoensfinale was evenwel voor Marianne en Leo. Te elfder ure kon hun trouwfeest toch nog doorgaan. En nog meer positief nieuws, voor Bob en Tamara. Bob wordt niet alleen kankervrij verklaard, hij gaat ook nog eens op zijn knie voor een huwelijksaanzoek.

Daar komen misschien wel kinderen van, zoals bij Christine en Adil. Bij hen gingen vreugde en verdriet hand in hand. Zoontje Jaan kwam gezond en wel ter wereld, Finn haalde de veel te vroege bevalling niet.

(jdr)

MEER OVER Meest gelezen