© ATV

Dan toch EK-fandorp op Scheldekaaien: vanaf 2 juli en voor 2.500 toeschouwers

Antwerpen -

Vanaf de kwartfinales kan je dan toch de EK-sfeer gaan opsnuiven in het grootste fandorp van België, op de Scheldekaaien in Antwerpen. Telkens is er plaats voor maximum 2.500 supporters per match.

“Doordat we in juli in een nieuwe fase van het corona-versoepelingsplan komen, is het haalbaar”, zegt organisator Pieter Verhoeven. “Het blijft natuurlijk een groot verschil met de vorige campagne toen er in de Fan Village dertigduizend mensen getuige waren van de klinkende overwinning tegen Brazilië, maar we zijn ervan overtuigd dat we er ook met 2.500 supporters een spetterend én veilig feest kunnen van maken. Het spreekt voor zich dat de Fan Village volledig wordt georganiseerd volgens de dan geldende coronamaatregelen.”

“We grijpen terug naar de succesformule met een gigantisch scherm, een schare aan bekende dj’s zoals DJ F.R.A.N.K., De Bromeo’s en Discobaar a Moeder, special effects en een onvervalste stadionsfeer. De officiële opening is op vrijdag 2 juli om 16u met een preshow en de live uitzending van beide kwartfinales om 18 en 21u. We hopen uiteraard dat onze Rode Duivels tot in de finale geraken, maar nieuw is dat alleszins álle wedstrijden, ook die zonder de Belgen, worden uitgezonden.

Registratie verplicht

Iedereen die wil komen, is verplicht zich te registreren via de website. Tickets kosten 5 euro per wedstrijddag. “We bieden in eerste instantie ook een package deal aan. Met dit abonnement ben je in elk scenario zeker van je plaatsje voor de vijf wedstrijddagen.” bar

www.fanvillage.be

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Meer voetbalnieuws