©  BELGAIMAGE

Lucinda Riley (55), schrijfster van ‘De Zeven Zussen’, overleden

Lucinda Riley, de Ierse schrijfster van de bestseller-boeken ‘De zeven zussen’, is op 55-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Lucinda’s familie in een verklaring op sociale media.

In een verklaring laat haar familie weten dat Lucinda Riley in alle rust is overleden. Riley leed namelijk al vier jaar aan kanker.

“Dit zal als een grote shock komen voor velen die niet op de hoogte waren dat Lucinda al vier jaar ziek was. Lucinda heeft de mensen geraakt die ze ontmoette en diegenen die de bladzijden van haar verhalen omdraaiden. Ze straalde liefde en vriendelijkheid uit in alles wat ze deed en ze zal ons voor altijd blijven inspireren”, klinkt het. “Bovenal hield Lucinda van het leven en ze leefde elk moment ten volle.”

Riley is bij ons vooral bekend voor haar zeven boeken over de zeven zussen die als baby geadopteerd worden door een man. Na diens overlijden krijgen de dames ieder voor zich aanwijzingen om hun roots te ontdekken. Elke zus ontdekt háár verhaal in een eigen boek. Het zevende boek verscheen bij ons begin mei 2021. Een achtste en laatste boek zou in 2022 verschijnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(lto)