Brice Willemssens, Jef Brabants en Finn De Vries. 

Brice Willemssens, Jef Brabants en Finn De Vries. © Chris Van Rompaey

Jonge Lierenaars openen tuinterras achter café Raly

Lier -

Brice Willemssens, Jef Brabants en Finn De Vries openden in de tuin van café Raly op de Mechelsesteenweg 47 in Lier een pop-upterras.

Sinds de uitbaatster in november 2019 met pensioen ging, staat taverne Raly leeg. Het pand werd gekocht door aannemersbedrijf Jef Brabants dat het wil renoveren tot een modern appartementsgebouw. “Maar zo ver is het nog niet en vandaar het idee om in de tuin de komende maanden een pop-upterras open te houden”, zegt Jef Brabants, die hierbij de hulp krijgt van Brice Willemssens en Finn De Vries.

“Brice en Finn deden al heel wat ervaring op in de horeca. Ik heb hen leren kennen toen ze tijdens de lockdown bij mij in het bedrijf kwamen werken. Samen hebben we de behoorlijk verwilderde tuin, die nooit als horecaterras dienstdeed, de voorbije weken in orde gebracht. Het resultaat mag gezien worden. We hebben tafels met stoelen, banken en barkrukken en ook enkele loungezetels”, zegt Jef.

“Alle klanten reageren alvast positief verrast op deze verborgen parel, waar het ondanks de drukke Mechelsesteenweg erg stil is. Bovendien schijnt hier de hele dag de zon. We stelden een uitgebreide bierkaart samen en serveren ook frisse cocktails en snacks. Op meerdere schermen kan je alle sportevenementen volgen. We blijven zeker tot oktober open”, benadrukt Bruce Willemssens.  (cvr)

Het tuinterras is dagelijks open van 12.30u tot 23.30u. Facebook: Café De Raly


MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio