©  KMSK Deinze media

Beerschot-ambassadeur Denis Prychynenko trekt naar 1B-club Deinze

Denis Prychynenko blijft in België aan de slag. De gewezen verdediger van Beerschot tekende een contract bij KMSK Deinze, dat actief is in de 1B Pro League.

Hannes Van Gael, Koen Frans

Denis Prychynenko was de voorbije vijf seizoenen actief bij Beerschot, maar het bestuur besloot om zijn aflopende contract niet te verlengen. De club benoemde de beenharde verdediger vanwege zijn staat van dienst wel tot ambassadeur.

 

 ©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Volgend seizoen komt hij opnieuw uit in 1B, want de Duitse Oekraïner gaat aan de slag bij het ambitieuze KMSK Deinze, de club waar Wim De Decker T1 is. Prychynenko tekende er voor twee seizoenen met optie op nog een extra seizoen.

“Ik ken 1B goed en het is allesbehalve een gemakkelijke reeks, want het des te aantrekkelijker maakt voor mij”, reageerde Prychynenko op de webstek van Deinze. Ook Westerlo was geïnteresseerd, maar de verdediger koos resoluut voor de Oost-Vlaamse club. “Het is ook vooral de sportieve visie van de coach die me aanspreekt en overhaald heeft om hier te tekenen. Ik ben er klaar voor, ja!”

“Ik ben heel tevreden. Deinze is een club met veel ambitie. De onderhandelingen verliepen vlot”, voegde hij er nog aan toe.

LEES OOK:

• Prychynenko verlaat Beerschot door grote poort: “Ik sta hier sneller terug dan je denkt”

• Denis Prychynenko blijft betrokken bij Beerschot als ambassadeur

 

 ©  BELGA

 

 ©  BELGA

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws