© rr, BFM

Grote rookpluim door hevige dakbrand in Deurne

Deurne -

De Antwerpse brandweer is vrijdagmiddag moeten uitrukken voor een hevige dakbrand op de hoek van de Van Notenstraat en de Cruyslei in Deurne. De brand ging gepaard met een grote rookpluim. De brandweer vraagt uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten indien nodig.

nelo

Rond 11 uur kreeg Brandweer Zone Antwerpen een oproep van een hevige dakbrand op de hoek van de Van Notenstraat en de Cruyslei in Deurne. De brand was uitgebroken op de bovenste verdieping en ging gepaard met een rookpluim die al van kilometers ver te zien was. De brandweer heeft een extra ladderwagen laten komen om het vuur van twee kanten te bestrijden.

Het vuur is intussen onder controle.

Het vuur is intussen onder controle. © BFM

Intussen is het vuur onder controle. De brandweer blijft nog ter plaatse om na te blussen en het gebouw voldoende te verluchten. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Enkel het dak van het hoekpand is beschadigd. Een deel van het dak moet worden verwijderd waarvoor via de stadsdiensten een container ter plaatse gevraagd wordt. Er zijn geen gewonden gemeld.

De omgeving rond de brand is afgesloten. Het verkeer en de bussen van De Lijn worden omgeleid. De brandweer vraagt uit de rook te blijven en ramen en deuren gesloten te houden indien nodig.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio