© Ingrid Depraetere

Drie Berlaarse straten krijgen nieuwe asfaltlaag

Berlaar -

De gemeente Berlaar plant werkzaamheden in de Doelstraat, Montystraat en Lentestraat. Deze straten zullen een nieuwe asfaltlaag krijgen. De werken beginnen op maandag 14 juni.

“We vervangen de rijweg achteraan in de Doelstraat (aan het station). De kasseien maken plaats voor asfaltverharding. Om die werken veilig te laten verlopen, wordt dat deel van de straat afgesloten. Dit zal enkel zo zijn tijdens de duur van de werken. Het einde van de werken is voorzien op zaterdag 10 juli. De toegang tot het perron wordt tijdens de werken verhard door steenslag. Voetgangers kunnen zo over de berm wandelen en de werken aan de baan vermijden. Fietsers worden omgeleid via de Diamantstraat”, zegt schepen van openbare Werken Jan Hendrickx (N-VA).

In de Montystraat en de Lentestraat begint de gemeente op maandag 14 juni dan weer met de heraanleg van voetpaden, goten en boordstenen. “Deze werken nemen ongeveer drie weken in beslag. Aansluitend, in de week van 5 juli, wordt het asfalt in Montystraat en Lentestraat vervangen door een nieuwe toplaag. In de Montystraat vinden deze werken plaats in het gedeelte tussen het kruispunt met de Lentestraat en het kruispunt met de Stationsstraat. Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk. Het einde van deze werken is voorzien op zaterdag 10 juli.”  (cvr)MEER OVER Berlaar

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio