Wandelen in de Lovenhoek met Pasar kan binnenkort weer. 

Wandelen in de Lovenhoek met Pasar kan binnenkort weer. © kma 

Pasar Zomert schiet op gang met groepstochten

Zandhoven, regio -

Vrijetijdsorganisatie Pasar deelde zwaar in de klappen. Maar er schijnt licht aan het einde van de tunnel. Vanaf 30 juni en dat tot half augustus kan er weer elke woensdagavond in groep gewandeld worden.

Het volledig programma is te vinden op www.pasar.be/zomert. In de Voorkempen bijt Kapellen de spits af, gevolgd door Wuustwezel en ‘s-Gravenwezel. De afdeling Zandhoven stippelde op 4 augustus in samenwerking met Natuurpunt een programma uit in de Lovenhoek in Pulderbos, Pulle en Vorselaar. “Er wordt over houten voetpaden, bruggetjes en stapstronken gewandeld om de vochtige beekoevers te overbruggen”, vertelt verantwoordelijke Paula Henderickx, die heel blij is dat er nu weer wat meer in groep gewandeld en gebabbeld kan worden. “Verenigingen hebben het moeilijk”, zegt ze.

Vertrekken op 4 augustus voor de Zandhovense Pasar-activiteit om 18.45u aan manege De Heide op de Boskant in Pulderbos. Niet-leden betalen 1 euro, voor leden is de activiteit gratis.

Zondag 29 augustus organiseert Pasar Voorkempen nog een grote fietslus langs kasteelparken, huizen van playsantiën, uitgestrekte bossen, heide en landbouw in onze regio. De fietslus is uitgetekend op de fietsknooppunten van de Antwerpse kempen. Alle info op www.pasar.be

kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio