Olé olé. Doet u nog snel mee, vraagt Bob Peeters?  

Olé olé. Doet u nog snel mee, vraagt Bob Peeters?  ©  rr

EK-pronostiekje doen kan tot vlak voor match tegen Russen

Zandhoven -

Het EK 2021 voetbal, dat wordt gespeeld van 11 juni tot en met 11 juli, komt nu wel héél dichtbij. In Zandhoven roept Pulderbossenaar Bob Peeters (47) zijn dorpsgenoten op om gratis een pronostiek te wagen bij de verenigingen en lokale handelaars. De gemeente lanceerde dit initiatief in april en laat weten dat meedoen nog kan tot zaterdag 21u, vlak voor de match tegen de Russen.

De gemeente Zandhoven sloot speciaal een samenwerking af met pronostiekplatform Tifogame.

In Zandhoven sprongen uiteindelijk een dertigtal handelaars en verenigingen mee op de kar. Het is de bedoeling dat je de uitslagen invult van alle EK-matchen, van de poulewedstrijden tot de finale. Wie wint, kan allerlei prijzen scoren, van een EK-voetbal tot waardebonnen of een fles wijn. Voorts is er nog een overkoepelend algemeen klassement binnen de gemeente. De drie beste kenners winnen een HoReCa KaZo-cheque van de gemeente.

Wie het EK met toeters en bellen, drank en hapjes, op groot scherm in groep wil beleven, kan in Zandhoven terecht bij K Zandhoven SK in de Voetbalstraat. De voetbalclub zet liefst twee grote schermen en heeft tafels en stoelen om 400 supporters coronaproof te ontvangen. Reserveren op voorhand is niet nodig. De club gaat er vanuit dat de 400 zitjes zullen volstaan. kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio