© Instagram @nathaliemeskensofficial

Ook Nathalie Meskens (39) zwanger van tweede kindje: “Zo overspoeld door liefde, blijdschap en geluk”

Nadat Natalia gisteren had aangekondigd dat zij en haar vriend een tweede kindje verwachten in december, is ook haar vriendin Nathalie Meskens (39) voor de tweede keer zwanger. Dat vertelt de actrice op Instagram.

Bron: Het Laatste Nieuws

LEES OOK: OPROEP. Ben jij net als Natalia en Nathalie Meskens samen met een vriendin zwanger?

“We hebben het lekker lang stil kunnen houden, 26 weken om precies te zijn”, schrijft Meskens. “Maar nu kunnen we het letterlijk niet meer verstoppen: Lima wordt binnenkort een grote zus!!! Dat we het mooiste wat er is nog is mogen meemaken… We zijn zo blij!!! Zo dankbaar! Zo overspoeld door liefde en blijdschap en geluk dat we er stil van worden...”

De twee vriendinnen waren ook al samen zwanger van hun eerste kinderen, Bobbi-Loua en Lima. Het leeftijdsverschil tussen de twee kindjes is amper vier dagen. Natalia verwacht haar tweede baby in december. Het kindje van Nathalie meskens zou dan voor september zijn.

LEES OOK: Natalia (40) is opnieuw zwanger: “Besloten om er nog eentje te maken om lief te hebben”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Meest gelezen