Dries Milbou, Ken Voet, Roel Peeters, Olivier Vets en Glen Van Loock willen een nieuwe wind door de club laten waaien. 

Dries Milbou, Ken Voet, Roel Peeters, Olivier Vets en Glen Van Loock willen een nieuwe wind door de club laten waaien. © rr

Nieuw bestuur SK Rita Berlaar zet in op jeugdwerking

Berlaar -

SK Rita Berlaar gebruikte de voetballoze maanden om haar eigen werking onder de loep te nemen en pakt uit met een nieuw bestuur. Vijf rasechte clubmensen willen zo een nieuwe, frisse wind door de club laten waaien.

Chris Van Rompaey

Vierdeprovincialer SK Rita Berlaar sloot het afgelopen voetbalseizoen af met een belangrijke bestuursvergadering. Na meer dan een decennium te waken over de werking van de club, besloten de bestuursleden de werking over te dragen aan vijf nieuwe, geëngageerde mensen. Het gaat om Dries Milbou, Glen Van Loock, Ken Voet, Olivier Vets en Roel Peeters, die samen 65 seizoenen aan ervaring bij de club tellen.

“Er wacht ons een hele uitdaging, maar de goesting is groot en onze doelstelling is duidelijk”, zegt voorzitter Roel Peeters. “Berlaar is een landelijke, gezellige gemeente met een bruisend verenigingsleven. Ook wij als voetbalclub moeten daarin een sociale en zichtbare rol opnemen. Een leefbare club is een club waar iedereen plezier moet kunnen komen maken en waar iedereen welkom is. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar onze jeugdwerking. Velen van ons waren hier zelf jeugdspeler. We beseffen dus als geen ander dat onze jeugdspelers, hun ouders en de trainers het hart van onze vereniging vormen.”

Omdat voetbal een van de ploegsporten bij uitstek is, doet het vernieuwde bestuur een warme oproep naar schouders om mee op te steunen. “Een club draait op vrijwilligers. We zijn ons ervan bewust dat we de club niet alleen kunnen doen bruisen. Iedereen die mee wil schrijven aan het nieuwe hoofdstuk, mag met ons contact opnemen.” (cvr)

bestuur@ritaberlaar.be


MEER OVER Berlaar

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio