Zaakvoerders Christophe (links) en Olivier Suerickx zijn bijzonder opgetogen met de nominatie. 

Zaakvoerders Christophe (links) en Olivier Suerickx zijn bijzonder opgetogen met de nominatie. © Voka

Groep Suerickx dingt mee naar Prijs Ondernemen

Herentals -

De Herentalse renovatie-expert Groep Suerickx is de tweede genomineerde voor de Prijs Ondernemen van werkgeversplatform Voka Kempen-Mechelen. Het bedrijf is thuis in veel facetten van de bouw.

Hans Otten

Ieder van de negen regio’s van Voka Kamer van Koophandel Kempen-Mechelen draagt de komende weken een genomineerde voor de jaarlijkse Prijs Ondernemen voor. Voka Lokaal-afdeling Kempen West gaf Groep Suerickx de nominatie en bijhorende award, tot grote vreugde van de twee broers achter het bouwbedrijf. “We hopen al enkele jaren: ‘Wanneer is het eens aan ons?’ Nu is het zover”, zeggen Christophe en Olivier Suerickx. “Voka is een grote steun voor ons. Als je deel uitmaakt van hun netwerk kan je makkelijk afstemmen met andere ondernemers of je goed bezig bent. En je kan kijken hoe andere bedrijven bepaalde zaken aanpakken.”

De broers namen in 2008 een bedrijf over dat al een mooie reputatie in dakwerken had opgebouwd. Maar de onderneming groeide als Groep Suerickx uit tot een specialist in renovatie en bescherming van gebouwen installaties. Die expertise gaat van industriële dakrenovaties over betonherstellingen tot vloersystemen en waterdichtingssystemen.

Voor de Prijs Ondernemen maakt Voka de komende weken telkens twee nominaties bekend. Groep Suerickx is pas de tweede in de rij van negen. Vanaf 1 juli kan iedereen op de volledige lijst een stem uitbrengen, waarna een vakjury zich over de resultaten buigt en een eindbeslissing neemt. Die wordt op 30 september bekendgemaakt.

MEER OVER Ondernemen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio