©  BELGAIMAGE

Red Dragons winnen van Letland in European Golden League volley

De Belgische nationale volleymannen hebben vrijdag hun eerste wedstrijd van het tweede toernooi in de European Golden League gewonnen. De Red Dragons versloegen in het Letse Liepaja de thuisploeg met 1-3. De setstanden waren 28-30, 23-25, 25-19 en 16-25. De partij duurde bijna twee uur.

Bron: BELGA

De Belgen speelden vorig week een eerste toernooi in de European Golden League. In het Estse Tartu wonnen ze van Letland (3-1) en Spanje (3-1) maar verloren ze van Estland (2-3).

Dit weekend staat in Letland voor de Dragons een tweede toernooi op de planning, waar ze dezelfde tegenstanders partij geven. Na de partij van vandaag/vrijdag tegen Letland treffen ze daags nadien Estland en zondag volgt de afsluiter tegen Spanje.

De Final Four van de European Golden League wordt georganiseerd in Sportcampus Lange Munte in Kortrijk op 19 en 20 juni. België is als organisator rechtstreeks geplaatst voor dit toernooi. Later op het jaar, in september, staat het EK op het programma in Polen, Tsjechië, Finland en Estland.

Vastgoed

Jobs in de regio