Splashland (met zeven waterglijbanen aan Meihof in Edegem) opent vier dagen later dan gepland

Edegem -

Splashland, het waterpretpark in openlucht dat deze zomer aan het Meihof van Edegem staat, zal zaterdag niet openen. Woensdag 9 juni wordt de nieuwe datum voor de start van de waterpret.

Na Zaventem vorig jaar, is Splashland met zijn zeven glijbanen en peuterbad dit jaar voor het eerst te gast in de Antwerpse zuidrand. Het is de bedoeling om de volgende zomers in Edegem te blijven. Maar de oorspronkelijk opening van zaterdag 5 juni werd uitgesteld naar woensdag 9 juni.

“In onderling overleg met de politie en het gemeentebestuur hebben we, gelet op de aanwezigheid van Covid-19, beslist om het zekere voor het onzekere te nemen. Daarom zal de opening enkele dagen verlaat worden”, reageert Joachim De Munck van Splashland.

Voor het openingsweekend werden reeds vijfhonderd reservaties doorgegeven. “Tickets kunnen kosteloos verschoven worden naar een latere datum. Dit kan heel eenvoudig door het sturen van een mail. We zullen de mensen die dit weekend wensten te komen contacteren. Wie nog geen datum voor ogen heeft, kan zijn reservatie even on hold zetten om later in de zomer toch nog een moment vast te leggen.”

Een bezoek reserveren bij Splashland vanaf woensdag kan via www.splashland.be.

 

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio