Vederlichte foundation en parfum dat doet wegdromen: de favorieten van de Billie-redactie

Deze hebbedingen shopten de redactieleden de voorbije week bij elkaar.

Hanne Vandenweghe

De selectie van de Billie-redactie:

 

Parfum om bij weg te dromen

Veronique, coördinator: “Ik ben al jaren fan van de geur Light Blue van Dolce & Gabbana en ieder jaar rond mei brengen ze een speciale editie uit. Elke keer koop ik dan het flesje van 30 ml om eens uit te testen, en deze lente is het voor mij een schot in de roos. De geur doet me altijd weer denken aan zomer, vakantie en Italië. Ik probeer wel vaker eens een andere geur, maar toch grijp ik steeds weer naar dit flesje. Alleen al de naam en kleur doen me wegdromen. De versie voor mannen mag er ook wezen.” In de parfumerie, 122 euro voor 100 ml.

www.iciparisxl.be

 

Vederlichte fond de teint

Lien, redacteur: “Twee weken geleden in Billie en nu in mijn make-uptas: een vederlichte foundation voor die zwoele zomeravonden op een terrasje.” Dior forever natural, 49,90 euro.

www.iciparisxl.be

 

Een beetje geel

Ann, eindredacteur: “De zomer ligt nu echt binnen handbereik: een zacht lichtgele jeans met lekker brede pijpen voor een vrolijke, frisse outfit.” Wrangler, 89,95 euro.

eu.wrangler.com

 

Koddig kinderboekje

Hanne, online redacteur: “Mijn koopverslaving voor de baby die op komst is, is real. Bij de buit van deze week: een boekje over een bolletje katoen waarin wordt gefocust op vriendschap en duurzaamheid. Twee dingen waarover ik mijn dochter van jongs af aan wil informeren. En in afwachting van het moment waarop ze kan luisteren of lezen, zal het mooi staan op de boekenplank in de kinderkamer.” Standaard boekhandel, 14,99 euro.

www.standaardboekhandel.be

 

Wellness op de handen

Tessa, vormgever: “Iedere keer als ik mijn handen inzeep, waan ik me een beetje in de wellness.” Rituals, 9,90 euro.

www.rituals.com

MEER OVER Lifestyle