De PARKOER-activiteiten vinden plaats op deze binnenkoer van site De Zwaan. 

De PARKOER-activiteiten vinden plaats op deze binnenkoer van site De Zwaan. © Tommy Maes

PARKOER brengt culturele zomer in openlucht

Mol -

Cultuurcentrum ’t Getouw in Mol brengt deze zomer onder de naam PARKOER een compleet openluchtprogramma op de binnenkoer van site De Zwaan. Het aanbod bestaat uit film, muziek, theater, comedy, circus en familievoorstellingen.

In plaats van de traditionele zomerpauze kiest cc ’t Getouw in juli en augustus resoluut voor een zomer vol cultuur. Met een gevarieerd programma zet ’t Getouw een grote stap voorwaarts naar het vertrouwde cultuurleven. Het zomerprogramma PARKOER telt meer dan twintig activiteiten in genres als muziek, film, theater, comedy, circus en familievoorstellingen.

Verschillende voorstellingen zijn verplaatsingen van het afgelopen seizoen, dat grotendeels in het water viel. Naast de activiteiten op de binnenkoer van De Zwaan wijkt PARKOER twee keer uit naar het Jakob Smitsmuseum voor een openluchtfilm en een familievoorstelling.

De ticketverkoop voor de zomeractiviteiten start op maandag 7 juni. Je kan tickets bestellen via de nieuwe website van ’t Getouw of de ticketbalie. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Zo blijft de capaciteit beperkt en is er de nodige afstand tussen de verschillende publieksbubbels. Je kan momenteel maximum vier tickets per bestelling kopen. De dag voor elke activiteit krijgt iedere ticketkoper nog een servicemail met alle praktische info en de laatste richtlijnen voor de coronamaatregelen.

De activiteiten van Cultuurcentrum ’t Getouw vinden plaats op de voorste binnenkoer van De Zwaan, gezien vanop de Markt. De toegang verloopt via de Markt. Het vaccinatiecentrum bevindt zich op een van de twee achtergelegen binnenkoeren met ingang via de Rivierstraat. Beide initiatieven kunnen daardoor perfect plaatsvinden op de site.(mto)  

MEER OVER DOEN!-tips Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio