Drugsdealer verschuilt zich in tuintje voor politie

De Antwerpse politie heeft woensdag een 22-jarige drugsdealer gearresteerd die voor overlast zorgde in de omgeving van de Oudehofstraat in Wilrijk. De man probeerde zich in een tuintje te verstoppen voor de politie maar kon gevat worden.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Zuid hield woensdag discreet toezicht aan het park aan de Oudehofstraat na meldingen van drugsoverlast. “Voor hun ogen verkocht iemand drugs aan een klant. Toen de inspecteurs hen aansprak, zetten ze het beiden op een lopen”, zegt de politie.

De inspecteurs konden de koper onmiddellijk tegenhouden en gaven hem een onmiddellijke minnelijke schikking voor drugsbezit. “De verkoper probeerde zich te verstoppen voor de politie, maar enkele straten kon ook hij worden gevat verder in een tuintje”, aldus de politie, die vervolgens een huiszoeking uitvoerde bij de man. Daar werd onder meer cash geld, enkele dosissen cannabis en een weegschaal in beslag genomen.

De 22-jarige man kende blijkbaar de klappen van de zweep, twee jaar geleden werd hij ook al eens gevat voor gelijkaardige feiten.

 jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio