Een vernieuwd Jong N-VA stelt zich voor, samen met enkele vaste leden van de partij. 

Een vernieuwd Jong N-VA stelt zich voor, samen met enkele vaste leden van de partij. © RR

Nieuw leven bij Jong N-VA Edegem

Edegem -

Met de verkiezing van een bestuur kent Jong N-VA Edegem een stevige doorstart. Jimi Claeys is voortaan de nieuwe voorzitter van de jongerenafdeling.

Een aantal jongeren uit Edegem vonden de tijd rijp om Jong N-VA nieuw leven in te blazen. Voorzitter Claeys geeft aan hoe hij zijn afdeling te werk ziet gaan. “Lokale politiek is niet zozeer zwaar ideologisch, maar kwestie van een gezonde verstandhouding te bewaren met de inwoners. Tijdens onze events zal er ruimte zijn om dieper in te gaan op de Vlaams-nationalistische visie van de politieke partij, maar we zetten vooral in op concrete lokale acties zoals zwerfvuil aanpakken, studieplekken voor studenten organiseren, een team helpende handen inzetten tijdens het jaarmarktweekend en het mee coördineren van de eerste Edegemse zomerschool.”

Hij is sinds 2019 bestuurslid bij N-VA Edegem en krijgt de steun van ondervoorzitter Resy Put, terwijl Mauni Shah secretaris wordt. De communicatie is in handen van Julien De Wit. Hij schreef onlangs samen met burgemeester Koen Metsu het boek ‘Ontwapend’. Verder zitten Jules Weyts, Oscar Declercq en Celine Ramaekers als nieuwkomers in het bestuur dat wordt vervolledigd door Hannelore Arnouts en gemeenteraadsleden Axel Guldentops en Cedric Guisson.  

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio