Acteur Lucas Van den Eynde lanceert de abocampagne van Lierse K.

Onder het motto “samen zijn wij Lierse” lanceert Lierse K. vanaf dinsdag 1 juni zijn abocampagne met het oog op volgend seizoen. De Pallieters kunnen alvast rekenen op Lierenaar Lucas Van den Eynde, die in een video de aanzet geeft om massaal naar het Lisp te trekken.

Kurt Guldentops

Bestaande abonneehouders kunnen rekenen op een compensatieregeling, nadat vorig seizoen omwille van corona grotendeels in het water viel. Zo werkte de club twee opties uit, voor wie bereid is het abonnement te verlengen.

Bij optie 1 blijft de abonnementsprijs van vorig seizoen ongewijzigd. Als extra krijg je een gratis ticket voor Robotland, een gratis Kingslize Pizza en vijf euro dranktegoed op je nieuwe abonnement. Deze optie is geldig tot 19 juni.

Bij optie 2 zijn de nieuwe abonnementsprijzen van kracht. Op deze prijs voorziet de club een korting van 50%, waarvan 25% op je abonnement en 25% als waarde in dranktegoed. Deze optie kan enkel tussen 21 juni en 3 juli worden geactiveerd.

Het verlengen van bestaande abonnementen loopt momenteel nog enkel online via https://lierse.tickethour.be. Op 17, 18 en 19/06 plant de club ook nog een fysieke verkoop. De exacte openingsuren worden later nog bekendgemaakt.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws