©  JEFFREY GAENS

Overgang Maes en assistenten naar Beerschot nog altijd niet afgehandeld op clubniveau

Een week nadat Peter Maes ontslag nam bij STVV en voor Beerschot koos, is de zaak nog niet afgehandeld op clubniveau. Daardoor kan de Lommelaar, die in principe een opzegtermijn van twee weken moet invullen voor STVV, niet voluit aan de slag op het Kiel.

Gunter Schoofs, kofr

Beerschot weet welke afkoopsom het moet overmaken aan Sint-Truiden voor de transfer van Peter Maes en assistenten Stefan Winters en Davy Heymans. Op Stayen zeggen ze dat de Antwerpse club voorlopig in gebreke blijft en beschouwen ze de zaak daarom niet als afgehandeld. Er was intussen meermaals contact met Jan Van Winckel, sterke man bij de Ratten. STVV stelt vast dat het enkele jaren geleden Marc Brys en zijn assistenten volgens het boekje wegplukte bij Beerschot, maar dat het in omgekeerde richting blijkbaar een pak moeilijker ligt. Maes zelf laat de zaken boven zijn hoofd regelen.

Op het Kiel ontkennen ze dat de zaak aansleept en zeggen ze de contracten tussen Maes en STVV te respecteren. Volgens Beerschot is de voorziene opzegperiode al aan het lopen.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws