Voetbal Massenhoven VC in vervlogen tijden. Er is een akkoord over het gebruik van het vrijgekomen voetbalveld nu de club gestopt is. 

Voetbal Massenhoven VC in vervlogen tijden. Er is een akkoord over het gebruik van het vrijgekomen voetbalveld nu de club gestopt is. ©  koen fasseur - van Beygaerden

Hockey en voetbal gaan veld delen in Massenhoven

Massenhoven

Hockeyclub Blackbirds gaat het vrijgekomen voetbalveld van Massenhoven VC delen met de voetbalclubs van Zandhoven en Pulle. Vorige week raakte bekend dat Massenhoven VC stopt door een tekort aan speelsters.

Het veld is eigendom van de gemeente en was in erfpacht gegeven aan Massenhoven VC. Die overeenkomst vervalt nu. Woensdag was er overleg tussen de geïnteresseerde sportclubs.

Hockeyclub Blackbirds wil er op termijn een kunstgrasveld aanleggen, maar gaat het veld tot dan delen met Zandhoven SK, dat er enkele dagen per week zal komen trainen omdat ze zelf met een capaciteitsprobleem zit.

Ook KFC Pulle gaat er tijdelijk trainen nu het haar eigen voetbalvelden heeft bezaaid. “Een mooi verhaal van respect en onderlinge samenwerking”, zegt burgemeester Luc Van Hove (CD&V), die benadrukt nog verder op zoek te gaan naar een duurzame oplossing voor het capaciteitsprobleem voor Zandhoven SK. kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio