Jeroen Beckers op de evenementenweide in Lier. 

Jeroen Beckers op de evenementenweide in Lier. © Chris Van Rompaey

Traiteur neemt uitbating Cultuurcafé over

Lier, Emblem -

Jeroen Beckers uit Emblem (Ranst) gaat vanaf midden november het Cultuurcafé van Cultuurcentrum De Mol in Lier uitbaten.

Met zijn bedrijf Chef’s verzorgt Jeroen Beckers al verscheidene jaren catering en barbecue aan huis. “Dat ga ik nu combineren met de uitbating van het Cultuurcafé in Lier. Cultuur ligt me als voorzitter van Komik Toneel uit Ranst na aan het hart. Ik ga ervan uit dat het vaccinatiecentrum in De Mol eind oktober de deuren sluit en dat ik dan het Cultuurcafé op 15 november open. De aanpassingen in de keuken, in het café en buiten kan ik de komende maanden al wel uitvoeren”, zegt Jeroen Beckers.

“De vorige uitbaters openden het Cultuurcafé enkel tijdens voorstellingen in de zaal. Daar stap ik van af. Ik open de deuren van woensdag tot en met zondag, wellicht van 11 tot 23u. Verder plan ik allerlei extra activiteiten zoals een maandelijkse spellenclub, een free podium en een winterbar. Momenteel denk ik volop na over de samenstelling van de brasseriekaart.”

Wie met Jeroen Beckers nu al wil kennismaken, moet afzakken naar de evenementenweide op de Netelaan in Lier. Daar houdt hij tot en met 4 juli de zomerbar van Zomer in het Park open. (cvr)MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio