Uitbater Van Hecke met enkele medewerkers.

Uitbater Van Hecke met enkele medewerkers. © RR

Brandtfood Hove gaat verder als een Proxy Delhaize

Hove -

Het centrum van Hove beschikt voortaan over een Proxy Delhaize. Deze komt in de plaats van de voormalige buurtsupermarkt Brandtfood op het Sint-Laureysplein.

Brandtfood is al vele jaren een ronkende naam in de omgeving van Hove. Op zijn hoogtepunt had het ook filialen in Boechout en Lint. Het team van zeventien medewerkers en de uitbaters blijven aan boord, maar ze varen voortaan onder de vlag van Delhaize.

“Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord aan”, zegt zelfstandig uitbater Stephan Van Hecke die enkele jaren geleden in de zaak stapte.

Voor de vaste klanten zal er niets veranderen. Het aanbod is zelfs nog verder uitgebreid. In de verschillende afdelingen, zoals de beenhouwerij, bakkerij, vis, fruit en groenten, moet versheid het kenmerk blijven. Dit wordt aangevuld met specifieke assortimenten zoals gezonde maaltijden, wijnen, sportvoeding, gluten- en suikervrije producten.

De Proxy Delhaize van Hove, met een verkoopoppervlakte van 503 vierkante meter, is de 249ste in zijn soort in België. fisp

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio