Tommorrowland

© atv

Zomerbar Sommar steekt dosis Tomorrowland in menu

Op de Kaaien in Antwerpen, ter hoogte van het MAS, opent vanavond Sommar, een zomerbar die in samenwerking met Tomorrowland ‘wereldse smaken’ op het menu zet. Het openluchtrestaurant wordt mee gerund door de ploeg van Mesa, de zaak op Sint-Andries die ook al het resultaat was van een TML-kruisbestuiving.

Sommar biedt in een - naar eigen zeggen - ‘no nonsense’-inrichting zowel een snel drankje als een volledige maaltijd. Vorige zomer zwaaide sterrenchef Nick Bril er met de garde. Dit jaar slaat Sommar de handen in elkaar met Mesa, gevestigd aan de Kloosterstraat. Op het menu: authentieke recepten vanuit de verste hoeken van de wereld, samengebracht tot één unieke smaakbeleving.

Jan Van Leuffel van Sommar: “Elk jaar willen we inderdaad een totaal nieuw foodverhaal in ons restaurantgedeelte brengen.” De stevige knipoog naar Tomorrowland is er ook in de Tomorrowland cocktail en verschillende ‘Mesa bar bites’ die ook op het festivalterrein ingeburgerd zijn: ‘roasted paprika dip’, een ‘Mesa taco selection’, ‘lobster roll’ of ‘spice of the world ribs’. Afsluiten kan met de Tomorrowland cake.

 ph