Oprichters Ignace Buelens, Nathan Coox en Laurens Vanpoucke. © Smooved

Smooved breidt digitale verhuishulp uit naar Brussel en Wallonië

Lier -

Het Lierse bedrijf Smooved breidt haar digitale verhuisservice uit naar Brussel en Wallonië. Als volgende stap willen de jonge oprichters het buitenland veroveren.

Chris Van Rompaey

“Kunnen jullie ook onze verhuis regelen? Almaar meer makelaars die een verkoop afronden, krijgen deze vraag. Een verhuizing gaat traditioneel gepaard met veel papierwerk en stress: overzetten van contracten, verzekeringen en abonnementen, adressen wijzigen … En dan hebben we het nog niet over de verhuizing zelf”, zegt Nathan Coox, medeoprichter van Smooved.

“Vandaar dat we deze service in het leven hebben geroepen. In een mum van tijd helpen we via slimme, digitale vergelijkingsmodules om alle contracten voor gas, elektriciteit, water, internet, televisie, telefonie en verzekeringen in één keer te regelen. En vooral: wij zoeken altijd de goedkoopste leverancier en formules. Daarnaast kan je ook een fysieke verhuisservice regelen en je post laten doorsturen naar je nieuwe adres. Kortom: minder paperassen en geen ingewikkeld opzoekingswerk.”

“Momenteel heeft onze start-up al 12,5% van de Vlaamse makelaarsmarkt in handen: één op de acht makelaars in Vlaanderen werkt vandaag dus samen met Smooved. Na het succes in Vlaanderen rollen we vandaag onze gratis service uit in Wallonië en Brussel. De Brusselse makelaarsgroep Gestea heeft alvast besloten om met ons in zee te gaan en tal van anderen staan in de wachtrij. Daarom hebben we besloten om ook een volwaardig team in te zetten voor de Waalse en Brusselse markt”, aldus Coox.

De drie oprichters van Smooved, Ignace Buelens, Nathan Coox en Laurens Vanpoucke, blijven niet bij de pakken zitten. Ze bekijken volop hoe ze tegen het einde van dit jaar ook het buitenland kunnen veroveren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Ondernemen