Country Feedback Club. 

Country Feedback Club. ©  rr

Renessound zorgt volgende maand weer voor liveoptredens

Malle -

Renessound, een organisatie die voor livemuziek zorgt in een prettige omkadering in Malle, kan eindelijk weer aftellen naar een concert. Zaterdag 19 juni zijn The Country Feedback Club en The Many Moons geboekt voor een optreden op het overdekt middenplein van de jeugdlokalen aan De Notelaar in Oostmalle.

“Na een dik jaar zwarte sneeuw is er eindelijk weer een concreet perspectief”, zegt Bert Van Dyck van Renessound. “Dus zijn we op zoek gegaan naar een locatie waar we optredens kunnen brengen volgens de opgelegde coronamaatregelen. Het middenplein van de jeugdlokalen aan De Notelaar kan perfect tot een concertzaal worden omgetoverd. Het is overdekt en toch in de gezonde buitenlucht. We kunnen er 150 comfortplaatsen voorzien.”

Zaterdag 19 juni mogen The Country Feedback Club en The Many Moons vanaf 20u nog eens hun instrumenten bovenhalen. Met zangers Guy Kennis (Wechelderzande) en Guy Augustyns (Wuustwezel) speelt Country Feedback Club bijna een thuismatch. The Many Moons met Jan Goossens en gitarist Stijn Van Dyck hebben Gierle als thuishaven. Ze brengen eigenzinnige covers van klassiekers als Beats of Love van Nacht und Nebel of Make You Feel My Love van Bob Dylan. Ook de artiesten snakken weer naar het podium. Eigenlijk was dit concert al gepland op 31 oktober 2020. Maar toen werden de besmettingscijfers weer slechter.

Tickets voor deze eerste Renessound ‘open air’ kosten 10 euro, te bestellen via renessoundtickets.jouwweb.be

Renessound organiseert weer optredens. 

Renessound organiseert weer optredens. ©  rr

 (kma)Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio