©  Lierse K.

Vicetopschutter in Luxemburg is de nieuwe spits van Lierse K.

Lierse K. realiseerde alweer een nieuw puzzelstukje in zijn compleet nieuwe kern voor volgend seizoen. De Pallieters bereikten een overeenkomst met de 23-jarige Hakim Abdallah. De aanvaller ondertekende een overeenkomst voor één seizoen met optie op het Lisp.

Kurt Guldentops

Hakim Abdallah komt dit seizoen uit voor het Luxemburgse Swift Hesperange, dat nog in volle titelstrijd is gewikkeld. De hand van de international van Madagaskar was daarin niet min. Abdallah scoorde immers 22 goals en was goed voor acht assists.

De 1,87 meter lange centrumspits is een jeugdproduct van Stade Brest en kwam nadien ook nog uit voor Stoke City. Na enkele uitleenbeurten vond Abdallah vervolgens onderdak bij het tweede elftal van Nantes. Dit seizoen volgde dan de doorbraak in Luxemburg. Abdallah was alvorens hij voor de nationale ploeg van Madagaskar koos ook al jeugdinternational van Frankrijk. Hij vervolledigde dinsdag zijn medische testen en zal op 14 juni present geven voor de eerste training.

LEES OOK: 5 vragen aan Luc Van Thillo: “Lierse terug op de kaart zetten was fase 1”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws