Geseinde vrouw met coke in handtas verzet zich tegen arrestatie

De Antwerpse politie heeft maandag een vrouw opgepakt na een controle. Ze stond geseind voor verhoor in een oplichtingsdossier en schond haar voorwaarden door drugs bij te hebben. Ze verzette zich hevig tegen haar arrestatie.

Een patrouille van de mobiele eenheid zette de wagen aan de kant in de Meistraat. “De dame achter het stuur bleek nog op te sporen voor een verhoor in een oplichtingsdossier. De vrouw had ook al voorwaarden opgelegd gekregen van de rechter. Zo mocht ze niet in contact komen met drugs. Toch vonden de inspecteurs 77 zakjes cocaïne in haar handtas en 1.200 euro cash geld”, zegt de Antwerpse politie. Bij een huiszoeking vond de politie nog meer cocaïne.

De vrouw kon ook haar rijbewijs niet tonen aan de politie. Dat lag namelijk al op de rechtbank, de vrouw was ondanks een lopend rijverbod toch achter het stuur gekropen. De politie nam de wagen van de vrouw in beslag. "Dat was duidelijk niet naar haar zin, ze verzette zich hevig tegen haar arrestatie”, aldus de politie, die de vrouw met enige moeite toch kon overbrengen naar het cellencomplex aan de Noorderlaan.

jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio