© RR

Politie zoekt verdachte van diefstal step uit appartementsgebouw

Turnhout

De politie regio Turnhout is op zoek naar een man die verdacht wordt van de diefstal van een step uit een appartement in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout.

“Steps zijn erg populair en duiken meer en meer op in het straatbeeld. Maar wat blijkt nu? Ook dieven zijn er zot van”, zegt een woordvoerder bij de politie. Op zaterdag 6 maart om 18.30u gingen twee mannen er met een step vandoor in de gemeenschappelijke hal van een appartement aan de Korte Gasthuisstraat. Een bewakingscamera filmde het tweetal, maar die beelden zijn niet van al te beste kwaliteit. De politie kon toch een van de twee dieven intussen identificeren, maar zoekt nog naar de identiteit van de tweede man.

Het gaat om een man met een geschatte leeftijd tussen 50 en 60 jaar oud, met een donkere huidskleur, normale lichaamsbouw, ongeveer 1,70 meter groot, grijze haren, drager van onverzorgde kledij en een felgroene jas. Tips zijn welkom op het telefoonnummer 0800.25. 101 (optie 1) of via mail opsporingen@politieregioturnhout.be. (bvdl)

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio