Dinner in the Sky vond in het verleden al plaats in Boom bij domein De  Schorre. 

Dinner in the Sky vond in het verleden al plaats in Boom bij domein De Schorre. ©  Joris Herregods

Dinner in the Sky houdt dit jaar halt aan de Waagnatie in Antwerpen

Het concept Dinner in the Sky, een gastronomische maaltijd op vijftig meter hoogte, keert dit jaar terug met drie stopplaatsen: Antwerpen, Brussel en Sint-Truiden. Dat hebben de organisatoren maandag aangekondigd in een persbericht.

Bron: BELGA

In Antwerpen wordt de tafel gedekt van 31 mei tot 6 juni in de Waagnatie/Bocadero. In de hoofdstad strijken de organisatoren van 11 tot 27 juni neer op het Martelaarsplein. En op het einde van de zomer, van 6 tot 12 september, wordt het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden het decor voor de sterrendiners.

“Het nieuwe platform Dinner in the Sky 2.0, dat eind vorige zomer werd gelanceerd, heeft aangetoond dat het perfect mogelijk is om een uitzonderlijke ervaring te delen met andere gasten en tegelijk de coronamaatregelen na te leven”, zeggen de verantwoordelijken.

De voor deze editie geselecteerde chefs zijn Yves Mattagne (Villa Lorraine), Pierre Résimont (L’Eau Vive), Filip Claeys (De Jonkman), David Martin (La Paix), Giovanni Bruno (Senzanome) Alain Bianchin, Karen Torosyan (Bozar Restaurant), Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky), Luigi Ciciriello (La Truffe Noire) en Isabelle Arpin.

Het Dinner in the Sky-concept, dat in 2006 in België werd gelanceerd, is sindsdien overgenomen in zowat zestig landen.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio