Het kruispunt Elshoutbaan-Miksebaan 

Het kruispunt Elshoutbaan-Miksebaan © Jan Brys

Werkzaamheden Miksebaan gaan laatste fase in

Brasschaat -

De werkzaamheden aan de Miksebaan zijn hun derde en laatste fase ingegaan. Als alles op schema blijft verlopen, moet alles klaar zijn begin juli. Intussen hoopt het gemeentebestuur het komende weekend ook de Lage Kaart, na herstel van de verzakking, opnieuw te kunnen openstellen.

Begin maart begonnen Fluvius en Pidpa te werken aan de Miksebaan. Pidpa vernieuwt er de aanvoerleidingen terwijl Fluvius het middenspanningsnet vernieuwt.  

Zopas werd de derde en laatste fase aangevat. Die vindt plaats tussen de Elshoutbaan en de Beemdenstraat, net voorbij het kerkhof. Deze derde fase verloopt in drie delen. Op dit ogenblik wordt er gewerkt op het stuk van de Miksebaan tussen de Elshoutbaan en de Borrekenslei. In een volgend stadium gaat men verder van aan de Borrekenslei tot aan het kerkhof om ten slotte het stuk tussen de Borrekenslei en de Elshoutbaan, aan de kant van de Helena Thyslei, aan te vatten. Het verkeer moet omrijden langs de Borrekenslei, Bredabaan en Miksebaan.

het probleem met de verzakking die zich enkele weken geleden voordeed aan de Lage Kaart tussen de Augustijnslei en de Guyotdreef, is intussen bijna opgelost. “We hopen dat alles klaar is tegen het einde van deze week zodat we de Lage Kaart in het weekend opnieuw kunnen openstellen”, zegt schepen voor Mobiliteit Goele Fonteyn (N-VA).Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio