©  fvv

Bevrijdingsfeest zoon Pierre Van Damme uitverkocht in 62 seconden: “De knaldrang is groot”

Het grote Bevrijdingsfeest van Tom Van Damme (25), de zoon van vaccinoloog Pierre Van Damme, is helemaal uitverkocht. Dat meldt Tom Van Damme zelf in een persbericht. 4.000 tickets waren eerder al verkocht, de laatste duizend gingen de deur uit in slechts 62 seconden tijd.

dvd

LEES OOK: Vader Pierre en zoon Tom Van Damme: “Om het halfuur whatsappen we elkaar”

“Het bevrijdingsfeest telt nu 5.000 jongeren die de bevrijding op 30 juli uitbundig zullen vieren. 4.000 tickets waren in een recordtempo al de deur uit”, zegt Van Damme

Toen het Overlegcomité besliste om evenementen in openlucht tot 5.000 personen toe te laten vanaf 30 juli, besloot de organisatie van Het Grote Bevrijdingsfeest om nog eens 1.000 tickets te verdelen.

“Vandaag om 16u gingen de tickets officieel in verkoop en slechts 62 seconden later waren ze allemaal de deur uit. Het is duidelijk dat de knaldrang nog nooit zo groot geweest is”, lacht Van Damme.

Tweede feest

De organisatie bekijkt ook of het mogelijk is om nog een tweede bevrijdingsfeest te organiseren op dezelfde locatie op zaterdag 31 juli (1 dag later dan het huidige feest) met een tweede groep van 5.000 jongeren.

“Wij zijn ondertussen gestart met de voorbereidingen van deze historische dag. Het podium kan nu verder worden uitgetekend. De ‘dixies’ kunnen worden besteld en de hectoliters bier mogen worden aangevoerd. Wij zijn klaar voor de bevrijding.”

Het feest zal doorgaan in Vlaams-Brabant, maar de exacte locatie is nog niet bekendgemaakt.

MEER OVER Coronavirus