Het 185 Coaching Center van Marc Herremans organiseert de Marathon for Hope 

Het 185 Coaching Center van Marc Herremans organiseert de Marathon for Hope © Neel Vermeiren

Marc Herremans organiseert nieuwe Marathon for Hope in Wuustwezel

Wuustwezel -

Het 185 Coaching Center van voormalig triatleet Marc Herremans pakt op 14 mei 2022 uit met een nieuwe evenement: de Marathon for Hope. Die wordt georganiseerd ten voordele van de revalidatieweide in Wuustwezel.

Marc Herremans en zijn team werken aan de uitbouw van een revalidatieweide tussen Achterbrug en de Akkerstraat. “De Athletes for Hope openen een unieke en prachtige Athletes for Hope Rehab Weide einde juni van dit jaar”, vertelt Marc Herremans. “Die weide staat open voor zowel kinderen met een verlamming als alle kinderen met een beperking om hetzij fysiek, hetzij mentaal te revalideren. De combinatie van natuur en de aanwezigheid van minipaardjes als therapie zal helend werken voor lichaam en geest.”

LEES OOK. Marc Herremans bouwt revalidatieweide voor andersvaliden

Athletes for Hope is een organisatie met dertien jonge talenten uit vier verschillende sportdisciplines. Marc, zijn vrouw Griet en Jeroen Dingemans zetten nu hun schouders onder de nieuwe marathon. “Op 14 mei 2022 vindt de allereerste Marathon for Hope in Wuustwezel plaats,” weet Dingemans. “Je kan al beginnen trainen voor een halve, een hele of op zoek gaan naar een team van vier om samen een volledige marathon te lopen.” Burgemeester Dieter Wouters, zelf marathonloper, daagt alvast zijn collega’s burgemeester uit om samen met hem volgend jaar de marathon te lopen.

(vw)Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio