Minigolf Beatrijs is een van de originele locaties waar Arenberg openluchtvoorstellingen gaat organiseren. 

Minigolf Beatrijs is een van de originele locaties waar Arenberg openluchtvoorstellingen gaat organiseren. ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

Arenberg ‘on tour’ op originele locaties: “Het is lang genoeg stil geweest”

Antwerpen -

Vanaf 20 mei tot eind juni zet de Arenbergschouwburg elke donderdag stand-up comedy op het podium van Minigolf Beatrijs op Linkeroever. Nigel Williams geeft de aftrap, later gevolgd door onder meer Johan Petit, Sergej Lopouchanski, Amelie Albrecht en Mich Walschaerts.

Daarnaast wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei en op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni Arenberg En Route georganiseerd. Met één ticket kan je telkens drie optredens -een mix van spoken word, comedy en muziek- van onder meer William Boeva, Tutu Puoane, Sally Ghannoum en Ish Aït Hamou bijwonen. Die vinden elke avond plaats op evenveel, vaak bijzondere locaties zoals de tuin van de Sint-Pauluskerk en Paleis op de Meir.

“Zodra we hoorden dat openluchtvoorstellingen voor een publiek van vijftig personen opnieuw mogelijk waren, hebben we de kans meteen gegrepen. Dat was een no-brainer,” zegt Jasper Kuylen van de Arenbergschouwburg. Het op korte termijn boeken van artiesten was geen probleem: “Ze willen de mensen nog eens in de ogen kunnen kijken, want dat is alweer lang geleden. Zo deed Nigel Williams mee aan ons laatste comedy festival. Dat werd gestreamd, maar zijn live publiek bestond uit de cameracrew. Iedereen heeft er dus veel goesting in. Het is lang genoeg stil geweest.”

(mibl)

Info en tickets voor de stand-up comedy in Minigolf Beatrijs en Arenberg En Route op www.arenberg.be/nl/programma. De meeste voorstellingen zijn nu al uitverkocht dus wees er snel bij.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio