WTT-voorzitter Gert Boey (rechts) en bedenker van de Wandel Challenge Eddy Swinnen. Inschrijven kan via de website of rechtstreeks in deze winkel Infinity Fashion. 

WTT-voorzitter Gert Boey (rechts) en bedenker van de Wandel Challenge Eddy Swinnen. Inschrijven kan via de website of rechtstreeks in deze winkel Infinity Fashion. © JB

Doe de Wandel Challenge van toneelvereniging WTT en Winkelhart

Willebroek -

Het Willebroeks Toneel Thumor (WTT) en de handelsvereniging Willebroek Winkelhart slaan de handen in elkaar en zetten een heuse Wandel Challenge op poten. De volledige opbrengst gaat naar de lokale afdeling van het Rode Kruis.

Voorzitter WTT Gert Boey: “Onze toneelvereniging brengt al een jaar lang geen producties meer op de Willebroekse planken door corona. We willen graag het WTT nog eens op de voorgrond plaatsen, met de boodschap ‘we leven nog’, en vooral dat we uitkijken naar het moment dat optreden terug mag.” Bezieler van de wandeling is WTT-lid Eddy Swinnen. “De samenwerking met Willebroek Winkelhart is er om ook de lokale handelaars een hart onder de riem te steken in deze langdurende coronatijd. Wie deze wandeling doet, betaalt 5 euro. We geven de opbrengst integraal aan het lokale Rode Kruis”, zegt hij.

De zowat 7 kilometer lange wandeling gaat alleen over verharde wegen en is dus geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Onderweg krijg je allerlei vragen over de WTT-producties. Wie het wedstrijdformulier indient, is mogelijk een van de tien winnaars die persoonlijk verwittigd worden. De Wandel Challenge vindt plaats in het Willebroekse centrum van maandag 17 mei tot en met 15 juni.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio