©  Venezia FC

Officieel: Daan Heymans kiest na W-Beveren voor Italiaanse tweedeklasser Venezia FC

Daan Heymans (21) heeft zijn nieuwe club al beet. Na de degradatie met Waasland-Beveren van vorige week kondigde hij zijn vertrek al aan en zoals eerder aangekondigd trekt hij naar Italiaanse tweedeklasser Venezia FC. De transfer werd vrijdagmiddag officieel gemaakt.

yala

Op de clubkanalen van Venezia pronkt Heymans in het erg knappe shirt van zijn nieuwe ploeg:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Heymans kwam in de zomer van 2018 over van Westerlo. De eerste maanden op de Freethiel kon hij niet overtuigen dus volgde een uitleenbeurt naar Lommel. Het afgelopen seizoen ontpopte Heymans zich (vooral in het begin) tot titularis bij de Waaslanders met 8 goals en 4 assists.

Enkele dagen na de noodlottige barragematch tegen Seraing (2-5) liet Heymans weten andere oorden op te zoeken. “Na drie jaren bij Waasland-Beveren is het tijd om afscheid te nemen”, schrijft hij op zijn Instagram-pagina. “Ik wil iedereen bedanken die betrokken was bij dit avontuur. Ik vind het zeer jammer wat er de club afgelopen weekend overkomen is. Ik hoop dat deze prachtige club zo snel mogelijk terug staat waar ze thuis hoort.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Waasland-Beveren

Meer voetbalnieuws