In de coronaveilige wandelvoorstelling gaat de bezoeker van wagen tot wagen, van personage tot personage. 

In de coronaveilige wandelvoorstelling gaat de bezoeker van wagen tot wagen, van personage tot personage. © Benny De Grove

Circus Ronaldo opent Zomer in het Park met coronaveilige wandelvoorstelling

Lier -

Circus Ronaldo opent op woensdag 26 mei Zomer in het Park met een coronaveilige wandelvoorstelling. Die vindt plaats op de evenementenweide op de Netelaan in Lier.

De voorstelling Applaus is ontstaan uit een grote culturele stilte. Het verhaal van een circus zonder publiek. De eenzaamheid van een artiest waar niemand naar kijkt. Een clown zonder lach, een acrobaat zonder verwondering, een ballerina zonder opkijkende kinderoogjes.

Tijdens deze voorstelling blijft de circustent leeg. Als publiek ga je niet door de ingang van de tent naar binnen om plaats te nemen op de tribune: je gaat van wagen naar wagen, van personage naar personage. In je eigen kleine bubbel stap je doorheen het circus, gluur je stiekem onder het tentzeil door en ontdek je plekjes waar je nog nooit eerder was.

Gedurende ruim vier uur, vanaf 17.30u of 18u, vertrekt er om de acht minuten een nieuwe bubbel. De voorstelling duurt 48 minuten. Je koopt één ticket voor 100 euro en stelt zelf je bubbel van maximaal tien personen samen. De voorstelling is geschikt voor jong en oud vanaf 5 jaar. Er zijn voorstellingen op 26, 27, 28, 29 en 30 mei.  (cvr)MEER OVER Lier

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio