Wil u ook een eigen zaak starten zoals Annemie Geentjens in september vorig jaar in Oostmalle deed? De gemeente helpt mensen met ondernemersdromen graag verder. 

Wil u ook een eigen zaak starten zoals Annemie Geentjens in september vorig jaar in Oostmalle deed? De gemeente helpt mensen met ondernemersdromen graag verder. ©  kma

Gemeente wil startende zelfstandigen helpen

Malle -

Goesting om een eigen zaak te beginnen? In het kader van het Jaar van de Ondernemer in Malle organiseren Starterslabo en de gemeente Malle een Start!-traject speciaal voor Mallenaren.

Kristin Matthyssen

Dit traject reikt je de nodige tools en handvaten aan om je ondernemersidee te vertalen naar een onderbouwd ondernemings- en financieel plan. “Het traject is een uitgelezen kans voor wie droomt van een eigen zaak of voor zelfstandigen in bijberoep die te weten willen komen of de overstap naar zelfstandig hoofdberoep haalbaar is”, zegt Dries Van Dyck (DBM), schepen voor lokale economie.

Het Start!-traject bestaat uit vier workshops, waarbij alle aspecten rond ondernemen aan bod komen. Het programma loopt op 8, 15, 22 en 29 juni en 6 juli.

Er is ook individuele feedback en begeleiding, inclusief een haalbaarheidsadvies, mogelijk.

De workshops vinden telkens plaats van 18.30 tot 22.30 uur in het gemeenschapscentrum. “De kostprijs voor het Start!-traject bedraagt 175 euro. Mallenaren die het volledige traject afronden, krijgen de helft van het inschrijvingsgeld terug.

Inschrijven voor het Start!-traject kan online via www.malle.be/inschrijvingsformulier-start-traject. Meer info bij 03-310.05.66 of economie@malle.beMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio